Workshops zanglessen

!Nieuw vanaf seizoen 2017/2018!

Vanaf seizoen 2017/2018 worden er naast de reguliere zanglessen extra workshops aangeboden. Deze workshop zijn groepslessen (max. 8 personen) van +/- 60 minuten, speciaal gericht op activiteiten die je een nog betere zanger(es) maken. Elke week voor de reguliere schoolvakanties zijn er geen reguliere zanglessen en vindt er een workshop plaats. Komend seizoen vinden de volgende workshops plaats:

Naamloos

Korte omschrijving van de workshops:

Improvisatie: Tijdens de workshop improvisatie leer je natuurlijk improviseren. Improviseren is het zelf bedenken van een nieuwe melodie of het aanpassen van een bestaande melodie. Niets is fout, alles mag.

Christmas Carols: De naam zegt het al, deze workshop gaat over kerstnummers. Je gaat in de laatste week voor kerst gezellig de bekendste kersthits in een groep aanleren.

Performance: In deze workshop ga je bezig met je uitstraling als zanger(es). Hoe sta je, wat wil je uitstralen en wat straal je werkelijk uit? Je krijgt tips en trics om van zenuwen af te komen en nog veel meer.

Songwriting: In deze korte workshop ga je zelf een stuk tekst schrijven op een bestaand nummer. Je krijgt handvatten over hoe je het beste aan de slag kan gaan tijdens het schrijven en je helpt elkaar om tot het beste resultaat te komen.

Studio zang: Deze workshops zijn individueel. Je gaat een eigen opname maken van een door jouw gekozen nummer. Deze zing je in en het zal¬†naderhand worden bewerkt zodat je een “echte” opname van jezelf hebt van studio kwaliteit.

tumblr_ncortkEoqq1tkxiumo1_500

De kosten bedragen 25,- euro per workshop (studio zang 35,- euro). Mocht je alle 5 workshops willen volgen kan je een strippenkaart aanvragen voor 100,- euro en krijg je dus de workshop studio zang gratis. De workshops vinden plaats op maandag (Enschede) en dinsdag (Losser). Je moet je apart inschrijven voor de verschillende workshops, dit kan met het bijgevoegde inschrijfformulier. Let op: vol=vol!

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *